Prima pagină / Oameni / Societate  /  6 tineri internaţionali descoperă Moldova

6 tineri internaţionali descoperă Moldova imprimare

14.08.2014  

6 tineri din Turcia, Grecia, China, Rusia, Azerbaidjan şi Cehia au venit în Moldova pentru a participa într-un proiect organizat de AIESEC Chişinău - „Moldova Place”. Scopul proiectului este de a distruge barierele culturale, stereotipurile cu privire la cultura ţării noastre şi pentru ca tinerii să descopere frumoasele obiceiuri ale Moldovei.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Cei 6 tineri vot petrece 6 săptămâni în Moldova și vor exploara meleagurile ţării, diferite locuri frumoase de la Chişinău și desigur vor gusta din bucatele noastre tradiţionale.

6 tineri internaționali descoperă Moldova

De curând, tinerii au participant la evenimentul „Global Vilage” organizat în incinta unui centru comercial din capitală, unde aceştia au avut posibilitatea să-şi prezinte cultura ţării din care vin.

„În Moldova este foarte bine, persoanele sunt minunate , laptele este proaspăt şi gustos, la fel şi fructele. Îmi place că totul este verde, sunt multe locuri amenajate la umbră, unde poţi merge cu drag să te odihneşti în aceste zile fierbinţi de vară”, a mărturisit participantul din China, William Ford-Bonaparte.

6 tineri internaționali descoperă Moldova

Ecaterina Platova, din Rusia este o altă participantă al acestui proiect care ne-a dezvăluit că s-a îndrăgostit în ciocolatele de la „Bucuria” şi în piersicile de aici. „Îmi place mult Chişinăul, este un oraş frumos şi verde. Ador să merg la Valea Morilor, este un loc bine amenajat. Am fost plăcut surprinsă să particip şi la un concert de muzică clasică, absolut gratis”, ne-a mai spus Ecaterina.

Proiectul „Moldova Place” va dura până pe data de 15 septembrie, timp în care tinerii vor descoperi Moldova în continuare şi vor scrie impresiile lor despre ţara noastră pe blogul AIESEC Chişinău.

Axenia Chirilov | stagiară Stiripozitive.eu

6 tineri internaționali descoperă Moldova 6 tineri internaționali descoperă Moldova 6 tineri internaționali descoperă Moldova 6 tineri internaționali descoperă Moldova 6 tineri internaționali descoperă Moldova 6 tineri internaționali descoperă Moldova 6 tineri internaționali descoperă Moldova 6 tineri internaționali descoperă Moldova 6 tineri internaționali descoperă Moldova 6 tineri internaționali descoperă Moldova 6 tineri internaționali descoperă Moldova 6 tineri internaționali descoperă Moldova
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.