Prima pagină / Oameni / Societate  /  Daniela Herţa: „Să mă nasc în Moldova este cel mai frumos lucru care mi s-a putut întâmpla.”

Daniela Herţa: „Să mă nasc în Moldova este cel mai frumos lucru care mi s-a putut întâmpla.” imprimare

07.10.2014  

Perfecţionismul şi sinceritatea sunt calităţile forte ale Danielei Herţa, care o ajută să cucerească mereu noi înălţimi. Este o tânără ambiţioasă şi sârguincioasă. Orice n-ar face, munceşte enorm până duce totul la bun sfârşit.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

„Am înţeles la timp ceva foarte important: nu poţi să obţii ceva atât timp cât nu depui nici un efort pentru a-ţi realiza scopul. Succesul vine doar la cei care muncesc pentru visele şi ideile lor. Datorită proiectelor în care mă implic, am reuşit să acumulez o experienţă enormă, care m-a făcut involuntar să-mi schimb unele viziuni şi în general, modul de gândire. Orice iniţiativă îţi aduce un bagaj imens de cunoştinţe şi trăiri deosebite, dar şi persoane impresionante care mai apoi, îţi pot deveni cei mai apropiaţi prieteni”, explică Daniela.

Daniela Herța

Literatura, arta, voluntariatul, teatrul – astea sunt doar câteva dintre numeroasele pasiuni ale Danielei Herţa.

„Dragostea nemărginită pentru teatru şi lectură m-au motivat să-mi dedic o mare parte din timp unor poroiecte precum: Centrul de Dramaturgie Contemporană, Foosbook/ Laborator Teatral, Clubul de Lectură „Gaudeamus” și Centru de Proiecte Culturale „Azart”. Anume acestea mi-au oferit o posibilitate unică de a cunoaşte oameni deosebiţi şi multe lucururi noi din domeniul artei”, spune tânăra.

„Deasemenea, din marea dorinţă de a-i ajuta şi susţine pe alţii, am participat în calitate de voluntar la diverse proiecte socio-culturale”, mai adaugă Daniela.

Tânăra absolventă, Daniela Herţa, este una dintre persoanele care involuntar reuşește sa răspândească căldură şi armonie în jurul său, iar respectul şi dragostea ei pentru patrie te lasă absolut perplex.

„Am menţionat de nenumărate ori că Republica Moldova este cel mai fermecător şi special loc în lume pentru mine. Doar aici poţi găsi oameni atât de primitori şi inimoşi. Am călătorit în diverse tări, dar gândul mă reîntoarce mereu acasă. Aş dori să locuiesc pentru o perioadă în altă parte, pentru a vedea alte popoare şi culturi, dar Moldova mereu este şi va rămâne în sufletul meu”, afirmă cu mândrie Daniela

Daniela Herța

Pozitivismul şi francheţea tinerei Daniela Herţa este cu adevărat uimitoare. Lumina din ochii săi îi poate cu uşurinţa inspira pe ceilalţi. Succesele sale te motivează, căci anume astfel de exemple ne artă că vârsta nu e o piedică pentru a fi activ social şi bogat spiritual.

„Aş dori să le spun tuturor tinerilor, să nu fie niciodată neîncrezuţi în forţele proprii, să nu renunţe la vise şi sa jertfească uneori din odihnă pentru a crea ceva cu adevărat semnificativ. Acesta e şi avantajul tinereţii, poţi să-ţi înfăptuieşti toate dorinţele şi speranţele. E o perioadă unică în care îţi pare că ai aripi şi totul e posibil. E important ca fiecare din noi să păstreze această flacără în suflet şi să se ghideze mereu după visul său”, ne îndeamnă Daniela Herţa.

Felicia Plămădeală | stagiară Stiripozitive.eu 

Daniela Herța Daniela Herța Daniela Herța Daniela Herța Daniela Herța
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.