Prima pagină / Oameni / Societate  /  Liliana Nicolaescu-Onofrei: Blog educaţional optimist

Liliana Nicolaescu-Onofrei: Blog educaţional optimist imprimare

20.11.2014  

„În fiecare zi vreau să pot găsi motive pentru ca optimismul meu să nu dispară”, mărtutiseşte pe blogul său Liliana Nicolaescu-Onofrei.

Votează: 5.0/5 (5 Voturi )

„În fiecare zi vreau să pot găsi motive pentru ca optimismul meu să nu dispară”, scrie pe Blogul său educaţional optimist Viceministrul Educaţiei, Liliana Nicolaescu-Onofrei.

„Săptămîna trecută acest optimism mi-a fost alimentat de o vizită, deși scurtă, la Liceul Teoretic „N.Gogol” din capitală, cu instruire în limba rusă. O lecție de limba română la clasa a 10-a, profil real. Cu tema „Să nu uităm de cei mai triști ca noi”... 

Continuarea subiectului în care cuvintele-cheie sunt pozitive - asmiraţie, plpcere, judicios, atitudine civică, succes etc. - este pe AICI pe Blog educaţional optimist.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.