Prima pagină / Oameni / Societate  /  Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online

Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online imprimare

27.11.2014  

Un grup de tineri voluntari din Rezina au lansat ieri, 26 noiembrie 2014 unicul post de radio online dedicat în exclusivitate tinerilor. Postul de radio reprezintă o premieră pentru Rezina și pentru tinerii activi, ambiţioşi şi dornici să-şi facă auzită vocea.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Radio Rezina online le propune ascultătorilor un program tematic variat cu emisiuni interactive. Echipa va promova valorile naţionale şi europene întrucât colaborează cu tinerii din România și Danemarca.

Tânărul Andrian Bordian, coordonatorul proiectului și unul dintre cel mai activ reporter, susţine că postul de radio va crea noi posibilităţi pentru implicarea activă a adolescenţilor şi tinerilor în procesul de elaborare şi implementare a politicilor de tineret. Deocamdată postul de radio are patru emisiuni și un buletin de știri.

Prezent la eveniment, viceministrul Tineretului și Sportului, Sergiu Stanciu, a înmânat tinerilor legitimații care le oferă statutul de reporter sau realizator de emisiune a postului de Radio Rezina online. Viceministru le-a promis că în funcție de performanțele lor, ministerul este deschis să-i susțină financiar și moral. 

Lansarea radioului se datorează proiectului „Portavocea Europei”, implementat de A.O. „Implică-te” cu sprijinul oferit de Ministerul Tineretului și Sportului din Moldova.

Natalia Gribineț

Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.