Prima pagină / Oameni / Societate  /  (Video, foto) La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei

(Video, foto) La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei imprimare

03.12.2014  

Vom merge la o cafea cu Rusanda Cojocaru, care şi-a invitat prietenii ca să le încălzească privirile cu o colecție inspirată din țările africane pe care le-a vizitat. Și vom cunoaște încă 3 prieteni care au venit cu ea la Chișinău, aducând lucruri inedite.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Rusanda Cojocaru, autoarea brand-ului Bookletta, stabilită la București, a venit în aceste zile la Chișinău ca să lanseze prima sa colecție de haine „Confesiunile unui Baobab”, inspirată din cele 7 țări africane pe care le-a vizitat.

Rusanda Cojocaru

„Este prima mea colecţie de haine. Este ceva ce am lansat abia acum, o lună în urmă la Bucureşti, deci este ceva foarte proaspăt. Dar pentru mine este foarte important când aduc ceva nou să lansez şi la Bucureşti, şi la Chişinău, pentru că pentru mine și București, și Chișinău sunt acasă. La București am avut o lansare ca o defilare de modă, cu muzică și dans african. Aici, am gândit-o ca pe ceva mai accesibil”, spune Rusanda Cojocaru.

Rusanda Cojocaru 2

Rusanda a adus cu ea și 3 prieteni: Victoria Tonu, care și-a lansat colecția de bijuterii, Dumitru Tărâțe, care și-a lansat produsul Wallethouse la Chișinău și Ianula Gioga, care și-a lansat prima carte de poezii „Citeşte. Păstrează. Şopteşte”.

Ianula Gioga

„Cartea este un volum de dubut și conține 100 de poezii. Am cules poeziile de-a lungul anilor, scriu de când eram copil”, zice Ianula Gioga.

Dumitru Tărâțe

Dumitru Tărâțe ne-a prezentat portofelul Wallethouse și ne-a explicat avantajele acestuia. „Portofelele Wallethouse sunt confectionate din aluminiu și nu permit scanarea datelor personale după carduri, protejând astfel împotriva furtului datelor ce au caracter personal. Ele dispun de o compartimentare excelentă și utilă pentru o bună organizare a cardurilor. Materialul folosit pe interiorul acestora nu permit demagnetizarea cardurilor, evitând astfel deteriorarea lor în timp sunt disponibile în 12 culori atractive. În plus, se pot personaliza la cerere cu orice text sau siglă”, explică Dumitru Tărâțe. 

Victoria Tonu

„Am încercat pornind de la niște forme să esențializez cât mai mult bijuteria. Deși, în aparență ele sunt simple, știm foarte bine că simplitatea este destul de greu de obținut”, povestește Victoria Tonu despre colecția de bijuterii cu care a venit la Chișinău.

La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.