Prima pagină / Oameni / Societate  /  Marina Stici: „Prietenii sunt un echilibru în viața mea”

Marina Stici: „Prietenii sunt un echilibru în viața mea” imprimare

27.02.2015  

Marina Stici este tânăra din generația celor care cred și tind să schimbe lucrurile prin comunicare și interacțiune. Interesată de jurnalism, s-a înscris acum trei luni la școala MediaLab de la Centrul Media pentru Tineri.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Arta fotografiei, imaginea video, cât și puterea cuvântului sunt câteva din instrumentele pe care Marina le-a descoperit și învățat la MediaLab de la Centrul Media pentru Tineri.

Marina Stici

„Școala MediaLab reprezintă o oportunitate de afirmare, dar în același timp și un laborator unde înveți multe lucruri interesante și utile. Aici am învățat să mă exprim”, afirmă tânăra.

În cadrul laboratoarelor desfășurate de Centrul Media, Marina Stici a fost impresionată să descopere tehnica de realizare a unui digital story.

„Când am avut sarcina să producem un Digital Story, adică prin imagini video sau foto să redăm emoțiile noastre,  să transmitem un mesaj publicului larg, m-am gândit la prietenii mei pentru că ei sunt echilibru în viața mea”, povestește Marina.

Marina Stici

Elevă în clasa a X-a  la un liceu din capitală, Marina spune că experiență pe care a avut-o la Centrul Media o va ajuta să-și aleagă o  meserie în viitor.

Marina Stici

Pentru că este pasionată de cărți și de sfaturile pe care le preia din ele, Marina Stici a decis să-și creeze un blog unde scrie recenzii despre cele citite.

Natalia Gribineț

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.