Prima pagină / Oameni / Societate  /  (Galerie foto) Când este vorba despre Ministrul Educației, Maia Sandu, copiii se urcă în cap: în capul listei de priorități

(Galerie foto) Când este vorba despre Ministrul Educației, Maia Sandu, copiii se urcă în cap: în capul listei de priorități imprimare

23.04.2015  

Atunci când este vorba despre Ministrul Educației, Maia Sandu, copiii se urcă în cap: în capul listei de priorități. O dovadă este și această galerie foto de la vizita de astăzi a copiilor din clasele primare la Ministrul Educației.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Ore mai interesante, condiții mai bune în școli și mai mult timp liber pentru activitățile preferate – acestea sunt dorințele exprimate de un grup de copii din clasele primare de la mai multe licee din capitală, care au fost joi în vizită la Ministrul Educației, Maia Sandu.

Copiii care au mers în vizită la Maia Sandu i-au povestit ce le place și ce nu le place la școală și ce ar schimba ei în sistemul de învățămînt dacă ar deveni Ministru al Educației, se arată în comunicatul EDU.MD.

Maia Sandu

Maia Sandu

În timp ce unii au spus că ar majora numărul zilelor de vacanță, alții spun că vor să studieze cât mai mult.

Maia Sandu

„Dacă elevul nu ar avea teme pentru acasă, cred că ar lipsi motivarea de a mai face ceva după ce revenim de la școală”, spune Sergiu Ceban, elev la Liceul Teoretic „Ion Creangă” din Chișinău.

Maia Sandu

Maia Sandu i-a informat pe copii că, potrivit prevederilor planului-cadru pentru anul de studii 2015-2016, a fost redusă durata estimată în care elevii din clasele primare trebuie își pregătească temele de acasă. Astfel, timpul alocat pregătirii temelor pentru acasă nu trebuie să depășească o oră.

Maia Sandu

Sursă: http://edu.gov.md/

Copiii si Maia Sandu Copiii si Maia Sandu Copiii si Maia Sandu Copiii si Maia Sandu Copiii si Maia Sandu Copiii si Maia Sandu Copiii si Maia Sandu
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.