Prima pagină / Oameni / Societate  /  (Video) Feodor Chirilov: „Cui nu-i place unde trăiește? Rămâneți la cuibul vostru”

(Video) Feodor Chirilov: „Cui nu-i place unde trăiește? Rămâneți la cuibul vostru” imprimare

28.04.2015  

Feodor Chirilov are 95 ani, este unul dintre cei mai în vârstă oameni din satul Ustia. El ne-a povestit ce a învățat de la viață, care a fost și este mâncarea lui preferată, iar la final a oferit câteva sfaturi nouă, tinerilor.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Feodor Chirilov din satul Ustia, raionul Dubăsari a crescut într-o familie numeroasă, au fost șapte copii la părinți. Fiecare dintre ei a fost învățaț să iubească pământul și munca.

Feodor Chirilov

„Am avut trei frați mai mari și eu am fost al patrulea. Înainte aveai pământ, lucrai pământul cela ca să te hrănești, aceea era viață. Tare mare muncă era înainte”, zice Feodor.

Feodor Chirilov

„Eu sunt mulțumit că mă pot purta, dar cel mai tare îmi place untul și brânza de oaie”, spune Feodor Chirilov.

Feodor Chirilov Feodor Chirilov Feodor Chirilov
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.