Prima pagină / Oameni / Societate  /  (Video) Nu există bariere, atunci când ai o pasiune

(Video) Nu există bariere, atunci când ai o pasiune imprimare

03.09.2015  

Prin insistența și perseverența de care dă dovadă, Ludmila Goltianova reușește să schimbe percepția oamenilor despre persoanele cu nevoi speciale.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Ludmila Goltianova face lucruri minunate. Ea are o pasiune, o pasiune unde depune multă răbdare. Ea unește piesă cu piesă din puzzle, după ce a finalizat peisajul, îl pune în ramă, iar lucrările le dăruiește persoanelor dragi. Cel mai spectaculos lucru în acesta istorie este faptul că, Ludmila asamblează puzzle-ul cu ajutorul gurii.

Nu există bariere, atunci când ai o pasiune

„Eu foarte mult îmi iubesc locul natal, vreau să fie mai comod amenajat pentru oamenii cu nevoi speciale. Noi mai întâi trebuie să facem problemele noastre auzite, ca mai apoi ele să fie rezolvate”, afirmă Ludmila Goltianova într-un video realizate de Centrul Media pentru Tineri.

Nu există bariere, atunci când ai o pasiune

„Reușesc să fac puzzle, deoarece îmi programez timpul. Am făcut un puzzle din 1000 de piese timp de 3 zile, dar am lucrări și din 3000 de piese, care le finalizez într-o lună, deoarece pe lângă asta am de îngrijit casa și copiii. Primesc multă energie pozitivă de la pasiunea pe care o am, fiindcă este singura acțiune pe care o încep de la zero și văd rezultatul”, spune Ludmila.

Lucrările Ludmilei Goltianova:

Ludmila Goltianova

Ludmila Goltianova

Ludmila Goltianova

Ludmila Goltianova

Ludmila Goltianova

Ludmila Goltianova

Ludmila Goltianova

Ludmila Goltianova

Acest video este un produs elaborat de Centrul Media pentru Tineri în cadrul proiectului „Abilitate prin comunicare”, susținut de Reprezentanța SOIR în Moldova.

Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova Ludmila Goltianova
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.