Prima pagină / Oameni / Societate  /  (Foto) Amintiri din copilărie cu Ana Popenco, Sergiu Beznițchi, Ylianna Danko, Dragoș Galbur și Veronica Ghimp

(Foto) Amintiri din copilărie cu Ana Popenco, Sergiu Beznițchi, Ylianna Danko, Dragoș Galbur și Veronica Ghimp imprimare

09.11.2015  

Episodul 4 al serialului „Amintiri din copilărie” vine cu noi protagoniști, care împărtășesc amintirile frumoase, plăcute și vesele din copilărie: Ana Popenco, Sergiu Beznițchi, Ylianna Danko, Dragoș Galbur și Veronica Ghimp.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

• Ana POPENCO, autoarea proiectului „Istoriile rochiilor uitate”, ne-a transmis o fotografie din copilărie, de la serbarea de Revelion la grădiniță.

Țin minte că la matineul din această poză, aveam emoții, deoarece rochia era lungă, așa credeam eu atunci și din acest motiv nu mă simțeam chiar bine în ea. În plus, acel decor pe mine părea nepotrivit și mult, cel puțin așa era impresia mea atunci”, povestește Ana, zâmbind.

„Dar poezia... o recitam împreună cu mama și cu fratele meu. Fiecare cuvânt din poezie îl pronunțam împreună. Ei își făceau griji ca eu să nu greșesc ceva. Dacă greșeam, spuneam pe loc tot ce țineam minte din alte poezii, dar nu mă opream. Un terci improvizat făceam”, adaugă Ana POPENCO.

Ana Popneco

• De la Sergiu BEZNIȚCHI, prezentatorul emisiunii „Ring Star” la TV Moldova1 și coautorul cărții „LA BLOG”, am primit o fotografie din copilărie cu o minge, iar explicația vine imediat.

„Una dintre cele mai fragede poze. Viitor pasionat de fotbal”, zice Sergiu.

Sergiu Beznitchi

• Stilista Ylianna DANKO ne-a povestit amintiri din copilăria frumoasă de care a avut parte și ne-a transmis o fotografie de atunci. Privind-o și citindu-i istoria, am înțeles că Ylianna a fost stilată dintodeauna.

„Această poză a fost realizată aproximativ în anul 1991, pe atunci fiind efectiv la grădiniță. După cum vedeți pozez într-un televizor improvizat și sunt la fel de serioasă ca și acum! Am fost un copil guraliv, permanent în centrul atenției, fiind implicată mereu în tot felul de activități, gen: dansuri, jocuri, expoziții și recitaluri de poezie.

Îmi amintesc că-mi plăcea la nebunie garderoba mamei, până prin clasa a VII-a ea a fost cu certitudine fashion Icon-ul meu. Obișnuiam să răscolesc prin lucrurile ei și să-mi pretez unele haine, și-mi părea că arăt tare mișto!) De fapt și acum mai împrumut unele articole vestimentare de la ea, dar am învățat să le port cu stil”, exclamă Ylianna.

Ylianna Danko

• Blogger-ul, medicul și juristul Dragoș GALBUR a împărtășit cu noi o amintire veselă din copilărie.

„Dintotdeauna am fost un gurmand înrăit. Odată, în fragedă copilărie, în timp ce eram la bunei, am întrebat-o pe bunica: „Ce o să mânânc diseară?”, iar dânsa mi-a răspuns: „Ce-o fi”. „Hm, abia aștept”, m-am gândit eu. Seara, la cină, bunica îmi pune în farfurie niște ouă prăjite cu niște cărniță de pui, la care eu, nedumerit, o întreb de ce mâncăm ouă și carne, dacă mi-a zis ziua că vom mânca „Ce-o fi”? Ei bine, i-a venit cam dificil, bunicăi, să mă convingă că, de fapt, „Ce-o fi” (Ceofi) nu e vreun fel special de mâncare, ci o simplă expresie. De atunci, mănânc „Ce-o fi” în fiecare zi”, povestește Dragoș.

Dragos Galbur

• Veronica GHIMP, realizatoarea emisiunii „În Prim Plan” la Publika TV și prezentatoarea știrilor la același post de televiziune, ne-a transmis o fotografie din copilărie cu flori în mâini.

Veronica Ghimp

Foto: Arhivele personale ale protagoniștilor

Episodul 1 al serialului „Amintiri din copilărie”

Episodul 2 al serialului „Amintiri din copilărie”

Episodul 3 al serialului „Amintiri din copilărie”

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.