Prima pagină / Oameni / Societate  /  (Foto) Amintiri din copilărie cu Cristina Burlacu, Rodica Socolov și Terentie Carp

(Foto) Amintiri din copilărie cu Cristina Burlacu, Rodica Socolov și Terentie Carp imprimare

20.11.2015  

Episodul 5 al serialului „Amintiri din copilărie” vine cu noi protagoniști, care împărtășesc amintirile frumoase, plăcute și vesele din copilărie: Cristina Burlacu, Rodica Socolov și Terentie Carp.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

 Cristina BURLACU, cofondatoarea proiectului Escapade, își amintește cu drag despre coafura și unghiile vopsite pentru prima oară în clasa a IV-a.

„Țin minte cum am făcut fotografia aceasta când eram în clasa a IV-a. Eram foarte mândră de noua coafură și de faptul că mama îmi permisese să-mi vopsesc unghiile pentru prima dată. Cred că eram tare amuzantă”, spune Cristina.

Cristina_Burlacu

• Rodica SOCOLOV, fondatoarea Galeriei Online de Artă „Toporaș” și a site-lui ei FineArtMoldova.com, povestește despre copilăria sa și despre amintirile legate de acordeonul din fotografie.

Imaginile celor mai trăsnite şotii au rămas din păcate nefotografiate. Dar amintiri din copilărie am multe, precum şi fotografii. Aici improvizez la acordeonul pe care lui tata i l-a dăruit la despărţire un prieten de la marină unde şi-a făcut serviciul militar. Îmi plăcea mult această ocupaţie şi pentru că înţelegeam că trebuie să te antrenezi mult ca să iasă din tine un bun profesionist, în vacanaţele de vară le rodeam urechile vecinilor. Acea perioadă năstruşnică şi-a lăsat amprenta asupra deciziilor mele de mai târziu. Casa părintească mi-a fost un teren nemaipomenit de experimentare şi o platformă perfectă a libertăţii de expresie”, povestește Rodica.

Rodica_Socolov

 Terentie CARP este Președintele Consiliului Național al Tineretului din Moldova, el are o fotografie frumoasă din copilărie și un mesaj pentru femei. 

„Poza aceasta descrie dragostea, respectul, pasiunea și admirația mea pentru genul feminin. Nici astăzi nu înțeleg femeile care tind să imite bărbații. Sunteți atât de frumoase, atât de puternice și atât de înțelepte”, afirmă Terentie.

Terentie_Carp

Foto: Arhivele personale ale protagoniștilor

Episodul 1 al serialului „Amintiri din copilărie”

Episodul 2 al serialului „Amintiri din copilărie”

Episodul 3 al serialului „Amintiri din copilărie”

Episodul 4 al serialului „Amintiri din copilărie”

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.