Prima pagină / Oameni / Societate  /  „Meseria de asistent parental profesionist este pentru familia mea un prilej de mare bucurie”: Natalia Popa

„Meseria de asistent parental profesionist este pentru familia mea un prilej de mare bucurie”: Natalia Popa imprimare

01.12.2015  

Natalia POPA este asistent parental profesionist din satul Bravicea, raionul Călăraşi. Prima fetiţă avea doar 9 luni când a venit în plasament la familia POPA şi a plecat când avea 2 ani. Apoi a mai venit un băiat, iar acum de grija şi afecţiunea familiei se bucură o pereche de gemeni, care abia au trecut pragul primilor 3 ani de viaţă.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Natalia POPA este asistent parental profesionist din satul Bravicea, raionul Călăraşi. 

Popa

„De isprăvile copiilor ştie toată lumea, dar când se uită la noi şi ne zic „mămica” şi „tăticu”, ce mai contează dacă strică din vesela preferată a mamei, ori sparg vreo roată de la maşina tatălui? Ei sunt super, oricum”, povesteşte Natalia, asistentul parental profesionist, în timp ce copiii o îmbrăţişează cu mânuţele care trădează o preferinţă deosebită faţă de nucile proaspete.

Natalia POPA a spus că băieţilor le plac nucile, fructele şi dulciurile, dar că ea preferă să-i alinte „două-sărmăluţe” – pentru că ei sunt cei care potolesc foamea pentru lucrurile neînsemnate şi alungă toate problemele, prin simpla lor prezenţă.     

De asemenea, asistentul parental a mărturisit că meseria pe care o practică la moment este pentru familia ei un prilej de mare bucurie, pentru că face un bine, iar orice lucru care se face din plăcere, nu poate fi decât bucurie. 

Popa Natalia
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.