Prima pagină / Oameni / Societate  /  Lia Chetrari: „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive”

Lia Chetrari: „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive” imprimare

16.12.2015  

E sfârșit de an și e timpul să ne numărăm realizările și sentimentele trăite cu intensitate. „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive”, este noul nostru proiect, prin intermediul căruia veți afla cu ce trăiri protagoniștii noștri, lasă anul 2015 să plece.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Jurnalista Lia CHETRARI, este prima protagonistă a proiectului „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive”. Lia a mărturisit în acest interviu despre realizările, veștile bune și sentimentele trăite în acest an, frumos și plin, pentru ea.

Lia Chetrari

- Care este cea mai mare realizare din anul 2015?

- Au fost mai multe, dar, cu siguranță ziua în care am spus „DA” omului pe care-l iubesc și am ales să devenim o familie este, cu adevărat, o realizare.

Lia Chetrari

- Care este cea mai pozitivă veste pe care ați primit-o în acest an?

- Fiecare bilet spre o nouă destinație e, probabil, cea mai pozitivă veste. M-am bucurat în acest an de multe călătorii.

Lia Chetrari

- Cu ce sentimente lăsați să plece acest an?

- Cuvântul potrivit ar fi împăcare. Sunt împăcată și-i mulțumesc Celui de Sus pentru fiecare zi a acestui an. Fericită că am trăit un an frumos și că cel care va veni va fi  la fel sau şi mai mai bun.

Lia Chetrari

- Rezumatul anului 2015.

- Acest an mi-a oferit lecții importante. Este anul în care am învățat să lucrez mai mult și să cred în propriile mele puteri. Şi, cum performanţa nu cunoaşte limite,  am continuat şi în acest an să învăţ, la propriu. Aceasta este cursa din care nu vreau să ies niciodată. Am cunoscut oameni buni și interesanți aici, acasă, dar și atunci când am mers în străinătate. Sper că am învățat să gătesc mai bine, să zâmbesc mai mult, să mă bucur de fiecare secundă, așa cum se bucură un copil, și să împart toate acestea cu cei mai dragi și scumpi oameni din viața mea! Și, apropo de fericire - weekend-urile vin greu și pleacă repede, de asta m-am convins de mai multe ori, așa că nu le mai așteptați atât de mult, bucurați-vă de fiecare moment. Și DA așa arăt eu, fericită într-o zi de vineri seara, după o săptămână încărcată de lucru!

Lia_Chetrari

Foto: Arhiva personală

Lia Chetrari Lia Chetrari Lia Chetrari
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.