Prima pagină / Oameni / Societate  /  Alexandru Bordian: „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive”

Alexandru Bordian: „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive” imprimare

17.12.2015  

E sfârșit de an și e timpul să ne numărăm realizările și sentimentele trăite cu intensitate. „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive”, este noul nostru proiect, prin intermediul căruia veți afla cu ce trăiri protagoniștii noștri, lasă anul 2015 să plece.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Publicistul Alexandru BORDIAN este protagonistul acestui episod cu „bilanțuri”, el împărtășește cu noi reușitele și noutățile bune din acest an, deosebit pentru el și familia lui.

Alexandru_Bordian

- Care este cea mai mare realizare din anul 2015?

- A fost un an îmbelșugat. Am reușit să-mi organizez un stil de viață la care mulți ar putea visa. Mă bucur de mult mai mult timp liber pentru lecturi, ore sacre la masa de scris și dimineți de neuitat în cafenele. Joburile pe care le am în prezent îmi oferă libertatea deplină de a mă deplasa oriunde în lume. În 2015 am făcut sport mai mult decât în toți anii precedenți luați împreună. Prețios pentru mine este că am înțeles în sfârștit despre cine și ce vreau să scriu. Am o istorie care mă bântuie și n-am să pot scăpa de ea decât povestind-o.

Alexandru_Bordian

- Care este cea mai pozitivă veste pe care ați primit-o în acest an?

Cea mai explozivă aș zice. Vestea a venit de la Valentina care mi-a spus: „Pregătește valizele, purcedem într-o călătorie în lumea mare. Doi ani, poate mai mult vom colinda prin țările calde și ne vom hrăni din culturile mării mediteraniene”.

Alexandru_Bordian

- Cu ce sentimente lăsați să plece acest an?

Anul care pleacă l-am imortalizat în două agende, în sute de fotografii și în mii de sentimente pe care le-am adăpostit în inimă ca să-mi țină de cald. Dar nimic absolut din ceea ce am trăit până acum nu se compară cu clipele când Ilinca mi-a arătat luna singuratică, păsările libere și avioanele grăbite, exclamând entuziasmată de fiecare dată: „Ia uite, tata!”.

Foto: Arhiva personală

Alexandru_Bordian Alexandru_Bordian Alexandru_Bordian
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.