Prima pagină / Oameni / Societate  /  Daniela Caraiman: „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive”

Daniela Caraiman: „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive” imprimare

21.12.2015  

E sfârșit de an și e timpul să ne numărăm realizările și sentimentele trăite cu intensitate. „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive”, este noul nostru proiect, prin intermediul căruia veți afla cu ce trăiri protagoniștii noștri, lasă anul 2015 să plece.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Jurnalista și cofondatoarea proiectului Escapade, Daniela CARAIMAN, povestește în acest interviu despre experiențele de neuitat, trăite pe parcursul acestui an.

Daniela Caraiman

- Care este cea mai mare realizare din anul 2015?

- Mă consider o norocoasă. În acest an am învățat foarte multe lecții de viață, iar asta numesc eu, adevărată realizare, dar și un mare noroc. Am dat viață proiectul Escapade.md împreună cu prietena mea, Cristina, iar de aici au început adevăratele escapade ale vieții. Am călătorit prin lume, ne-am plimbat pe străduțe înguste, am descoperit noi tradiții și oameni iar căutările la acest capitol încă continuă, sperând că în viitorul an, acest proiect să fie unul cu răsunet. 

Daniela Caraiman

- Care este cea mai pozitivă veste pe care ați primit-o în acest an?

O să fie răspunsul meu unul metaforic, și asta nu pentru că nu am primit vești frumoase în acest an, ci pentru că e una dintre cele mai importante. În această primăvară am avut un zbor la Milano, iar experiența a fost una mai mult decât memorabilă și greu de depășit. Și asta din considerent că am avut un zbor plin de peripeții și de zguduiri la propriu. Am simțit pe cont propriu cum e să te desprinzi de pe traseu și să cazi spre pământ. În acele clipe am înțeles rațional, dar și spiritual ce înseamnă fragilitatea omenească și mi s-a făcut milă de noi, pentru că am înțeles că viața noastră seamănă într-un fel cu această cădere tragică și că e timpul să trăim frumos orice moment. Vestea că am aterizat cu brio pe pământ a fost cel mai magic moment și cea mai pozitivă veste pe care am trăit-o în acest an!

Daniela Caraiman

- Cu ce sentimente lăsați să plece acest an?

Cu satisfacție deplină și împăcare. Împăcare cu tot ce am reușit să realizez și cu ceea ce sunt. Mai ales că în acest an am tot fost în căutări și am tot inventat drumuri și situații ca uneori să fug de mine, alte ori să mă autodepășesc, iar altele în care, pur si simplu, să găsesc noi drumuri. Cât de mult am plâns- tot atât de mult am râs și am fost fericită. Anul acesta m-am detașat de tot ce mă ținea în loc și am pornit în escapadele vieții. E un an cu multe reușite și surprize!

Daniela Caraiman

- Rezumatul anului 2015.

- În acest sfârșit de an, vreau să le mulțumesc celor care au stat la taclale ore în șir ca să mă asculte, celor care m-au încurajat și celor cu care am colindat lumea în lung și lat, celor care au organizat cea mai neobișnuită aniversare, celor care m-au ajutat cu bani până la salariu, celor cu care am trăit serile în club, dar și cu cei cu care am împărțit cele mai frumoase momente ale dimineții pe malul mării sau am admirat apusul și infinit de astfel de gesturi care m-au făcut fericită. Cam asta înseamnă în emoții rezumatul acestui an, clipe pentru care sunt recunoscătoare celor care se regăsesc în aceste mulțumiri! 

Foto: Arhiva personală

Daniela Caraiman Daniela Caraiman Daniela Caraiman Daniela Caraiman Daniela Caraiman
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.