Prima pagină / Oameni / Societate  /  Victoria Cocieru: „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive”

Victoria Cocieru: „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive” imprimare

22.12.2015  

E sfârșit de an și e timpul să ne numărăm realizările și sentimentele trăite cu intensitate. „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive”, este noul nostru proiect, prin intermediul căruia veți afla cu ce trăiri protagoniștii noștri, lasă anul 2015 să plece.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Să deschizi o afacere, să te căsătorești, să te muți în SUA... par a fi prea multe evenimente pentru un an și poate ireal să se întâmple toate într-o perioadă atât de scurtă, dar este posibil, dovadă sunt răspunsurile la întrebările „Bilanțului”, pe care le-a povestit Victoria COCIERU, tânărul designer care în acest s-a bucurat de multe întâmplări frumoase.

Victoria_Cocieru_foto

- Care este cea mai mare realizare din anul 2015?

- Cea mai mare realizare din anul 2015 a fost afacerea mea și a lui Dan (magazinul „Kheops”), pe care am reușit să o dezvoltăm și să o facem prosperă, în pofida tuturor greutăților pe care le-am avut. Iar cea mai mare realizare la nivel personal, a fost desigur să mă căsătoresc cu cel mai minunat bărbat din lume, Dan PÂNZARU. (zâmbește)

Victoria_Cocieru_foto

Care este cea mai pozitivă veste pe care ați primit-o în acest an?

Eu mai mereu primesc vești pozitive, dar desigur cea mai mare veste pe care am primit-o de când mă țin minte a fost indiscutabil anul acesta, când consulul Americii ne-a zis că viza Green Card este aprobată.

Victoria_Cocieru_foto

- Cu ce sentimente lăsați să plece acest an?

Doar cu sentimente de fericire, căci fără nici o exagerare vă zic că fiind în SUA mai în toata ziua simt sentimentul de fericire și liniște, de la nimic, care din păcate nu îl simțeam în Moldova.

Foto: Arhiva personală

Victoria_Cocieru_foto Victoria_Cocieru_foto Victoria_Cocieru_foto
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.