Prima pagină / Oameni / Societate  /  Designerul Lilia Guțu: „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive”

Designerul Lilia Guțu: „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive” imprimare

30.12.2015  

E sfârșit de an și e timpul să ne numărăm realizările și sentimentele trăite cu intensitate. „Bilanțul anului 2015. Reușite și emoții pozitive”, este noul nostru proiect, prin intermediul căruia veți afla cu ce trăiri protagoniștii noștri, lasă anul 2015 să plece.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Designerul vestimentar Lilia GUȚU, a făcut o pauză în cariera profesională, dar și-a făcut „carieră de mamă”. Numele „realizării mari”, vestea cea mai bună și emoțiile pozitive din acest an, le aflați în acest scurt interviu.

Lilia Gutu

- Care este cea mai mare realizare din anul 2015?

- Am devenit mamă. În familia noastră a apărut Teo, cu care am început o viață nouă.

Lilia Gutu

- Care este cea mai pozitivă veste pe care ați primit-o în acest an?

Ne-am dorit foarte mult să avem un băiețel și vestea cea mai bună a fost când ni s-a confirmat aceasta.

 Lilia Gutu

- Cu ce sentimente lăsați să plece acest an?

- Fericire, dar și puțină nostalgie, deoarece au fost emoții, momente pe care le-am trait pentru prima dată și sunt unice în felul lor.

 Lilia Gutu

- Rezumatul anului 2015.

Acest an mi-a oferit cea mai scumpă și memorabilă experiență. Am fost pusă în fața unor noi încercări, într-o nouă postură. Totodată timpul petrecut cu familia mi-a acordat ocazia să lucrez asupra unor noi proiecte pe care sper să le realizez în anul care vine.

Foto: Arhiva personală

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.