Prima pagină / Oameni / Societate  /  O întâlnire cu 14 moldoveni aflaţi în serviciul Consiliului Europei la Strasbourg

O întâlnire cu 14 moldoveni aflaţi în serviciul Consiliului Europei la Strasbourg imprimare

04.10.2012  

Se simt bine în echipa internaţională a Consiliului Europei, însă le este tare dor de Moldova. Este mărturia comună a celor 14 moldoveni care lucrează în diverse departamente ale Consiliului Europei, făcută miercuri după-amiază la întâlnirea lor de la Strasbourg cu Preşedintele moldovean, Nicolae Timofti, şi Vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici.

„Ne simţim bine în această echipă internaţională a Consiliului Europei, însă ne este tare dor de Moldova, de oamenii apropiaţi", au mărturisit concetăţenii de-ai noştri, aflaţi în serviciul instituţiei de la Strasbourg, care au participat la o întâlnire cu Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, şi Vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici. Cei doi oficiali moldoveni se află la sesiunea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

„Majoritatea celor cele 14 persoane care au participat la întâlnire sunt tineri. Sunt tineri excepţionali, cu o pregătite profesională deosebită", a afirmat Liliana Palihovici, care este şi Vicepreşedinta Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

„I-am salutat şi le-am spus că Moldova se mândreşte cu asemenea resurse umane de înalt profesionalism, cum sunt ei", a menţionat Liliana Palihovici.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.