Prima pagină / Oameni / Societate  /  „Oamenii ajută copacii”: mesaje video de Stela Boțan, Cristina Scarlat și Igor Guzun

„Oamenii ajută copacii”: mesaje video de Stela Boțan, Cristina Scarlat și Igor Guzun imprimare

16.05.2017  

Primele mesaje de susținere a campaniei „Oamenii ajută copacii”, realizată în parteneriat de TV Moldova 1, Moldova 2 și portalul www.stiripozitive.eu în sprijinul Grădinii Botanice afectată grav de ninsoarea din luna aprilie, au venit din partea interpretelor Stela Boțan și Cristina Scarlat și scriitorului Igor Guzun.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Campaniei „Oamenii ajută copacii” în sprijinul Grădinii Botanice din Chișinău, grav afectată de ninsorile din luna aprilie 2017, și-au lăturat vocile interpretele Stela Boțan și Cristina Scarlat și scriitorul Igor Guzun.

„De obicei, venim aici să facem poze și să savurăm natura frumoasă la Grădina Botanică din Chișinău. Din păcate, în această primăvară Grădina Botanică a avut de suferit. Copacii și puieții de aici au fost rupți", spune interpreta Stela Boțan în mesajul său de la TV Moldova 1.

„Ca să-i restabilim împreună - pentru că e și responsabilitatea noastră - trebuie să ne implicăm activ. Vă îndemn să nu rămâneți indiferenți. Să donați, să contribuiți", afirmă Stela Boțan.

„Ceea ce ne oferă măria sa, natura, nu ne poate oferi absolut nimeni", spune în interpreta Cristina Scarlat, care face și un îndemn: „Haideți să fim sufletiști. Vă îndemn și vă chem din suflet să susținem Grădina Botanică! Pentru că avem nevoie de parcurile acestea, avem nevoie de aerul curat pe care ni-l oferă această frumoasă natură".

„Avem nevoie de peisajele care ne încântă privirile și sufletele", exclamă Cristina Scarlat.

„Copacii și pomii au în viața oamenilor un rol profund. Te naști și stai copăcel. Apoi crești mare", afirmă în mesajul său scriitorul Igor Guzun.

„Copacii ne oferă protecție și umbră. Pomii ne dau fructe și frumusețe. Împreună ne asigură viața. Iar atunci când sunt afectați, copacii și pomii trebuie ajutați să supraviețuiască. Ca să ne ajute să trăim", spune Igor Guzun, scriitor și fondator www.stiripozitive.eu.

Campania „Oamenii ajută copacii” în sprijinul Grădinii Botanice din Chișinău a fost lansată la 28 aprilie 2017 în cadrul emisiunii „Bună Seara” și este realizată în parteneriat de TV Moldova 1, Moldova 2 și portalul www.stiripozitive.eu

Conturile deschise pentru susținerea Grădinii Botanice sunt AICI.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.