Prima pagină / Oameni / Societate  /  Stela Boțan: Muzica remarcă pe fiecare

Stela Boțan: Muzica remarcă pe fiecare imprimare

30.08.2017  

Stela Boțan este tânăra care a cucerit lumea prin talentul său. Mereu tinde spre realizarea unor scopuri noi și dorește să să fie prezentă pe cele mai mari scene ale lumii.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Echipa Stiripozitive.eu a aflat de la Stela Boțan care sunt planurile ei de viitor și ce a determinat-o să facă o carieră în domeniul muzicii. Ea este tânăra cu ambiție și care atinge orice scop indiferent de dificultatea lui.

- De unde vine talentul pentru muzică?

- Din suflet. Poți să ai auz și voce, dar dacă nu-ți hrănești sufletul nu te poți remarca.

- Cine sunt persoanele care te încurajează și te îndrumă în cariera ta muzicală?

- Prietenii care mi i-am făcut de-a lungul timpului. Ei cred în mine cel mai mult. Nu în ultimul rând, familia mea dar și publicul pe care am reușit să-l cuceresc.

 

- Dacă ar fi să faci altceva în afară de muzică, cu ce ai dori să te ocupi?

- Politică. Glumesc. Îmi place mult munca de radio și asta probabil pentru că are tangențe mari cu muzica.

- Ai participat la Eurovision etapa națională, Fabrica de Staruri și X Factor care din acestea te-au motivat să mergi mai departe?

- Toate. Rând pe rând. Am ajuns la o etapă când deja nu mai am nevoie să-mi alimentez motivația într-atât de mult. Ea e prezentă de la sine, iar rezultatele bune sunt cu siguranță cel mai mare stimul.

- X Factor a fost pentru tine un nou succes sau o nouă încercare, (de ce)?

- X Factor a fost atât succes cât și încercare. A fost o provocare și o plăcere să particip. Mi-am dat seama pe ce treaptă mă aflu, cât mai am de muncit și că nu ar trebui niciodată să renunț în a-mi dezvolta abilitățile.

- Cum ai ajuns sa fii prezentatoare la postul TV muzical?

- Tot muzica m-a adus și la TV. Am fost invitată la un interviu și, fiindcă m-am înțeles atât de bine cu echipa, am început a lucra cu ei. A fost o experiență extrem de interesantă și utilă.

- Cum descrii muzica?

- Muzica e libertatea către care fiecare om tinde. E o stare de plăcere incomensurabila pe care, dacă înveți să o trăiești devii un om fericit. 

Stagiar: Dumitrița Gîrneț

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.