Prima pagină / Oameni / Societate  /  La mulți ani pentru Tatiana Slivca, din partea Sofiei Vicoveanca

La mulți ani pentru Tatiana Slivca, din partea Sofiei Vicoveanca imprimare

07.11.2017  

Prezentatoarea emisiunii "Zestrea Neamului" de la Noroc TV, Tatiana Slivca, și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazie, celebra interpretă din România, Sofia Vicoveanca, într-un mesaj de felicitare publicat pe rețeaua de socializare Facebook, a ținut să-și exprime admirația pe care o poartă față de omiagată.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

În mesajul de felicitare publicat pe rețeaua de socializare Facebook, interpreta a început postarea sa în felul următor: „Astăzi este o zi de sărbătoare în peisajul cântecului popular din Basarabia! Aflu că este ziua de naștere a tinerei realizatoare TATIANA SLIVCA și țin tare mult să vă spun câte ceva despre ea!”

Ulterior a continuat cu: „Dumneavoastra știți ce mult înseamnă Basarabia pentru mine!... Din 1988, de când am fost prima interpretă de folclor din România ce a trecut cu cântecul peste Prut, Basarabia rămâne vârful de piramidă al carierei mele! Atunci, concertele noastre alături de Nicolae Botgros și de "Lăutarii" săi au fost prezentate de NINA BOLBOCEANU, realizatoare de emisiuni de folclor a Televiziunii Naționale de la Chișinău. Nina îmi este o foarte bună prietenă, mi s-a lipit de suflet și mi-a rămas acolo de zeci de ani! Și eu știu că ea, de tot atâta timp, slujește cu cinste și necontenit cântecul popular, prin emisiunile sale!”

 Aceasta a mai adăugat: „Acum câțiva ani, m-am bucurat tare când mi-am dat seama că, pe urmele Ninei, apar tinere vlăstare, cu mult talent, cu multă pricepere și dăruire! Și mă refer mai ales la TATIANA SLIVCA! Ea mi-a realizat câteva emisiuni cu totul și cu totul deosebite, de zile mari! A fost o plăcere să lucrez cu ea! Tatiana are multă dragoste pentru cântecul popular, multă pricepere, știe ce întrebări să pună, știe cum să-și așeze invitații în cea mai bună lumină, are inteligența de a-și lăsa interlocutorii să vorbească nestingherit, ca să nu rupă firul poveștii - mare lucru! Și așa ies la iveală lucruri de mare sensibilitate... Tatiana Slivca este cu adevărat o profesionistă!”

Totodată, interpreta Sofia Vicoveanca a venit și cu un îndemn către toți oamenii: „Căutați-i emisiunile! Veți afla atât de multe cântece valoroase, atât de multe lucruri frumoase despre mari interpreți ai cântecului popular! Vă veți da seama câtă strădanie, muncă și pricepere pune ea în emisiunile ei!”
Iar la sfârșit a mai adăugat și: „LA MULȚI ANI, TATIANA!!! Să te țină Dumnezeu la fel de frumoasă, sănătoasă și în forță! Realizări multe, bunăstare și răsplată pe măsura muncii tale! Îți țuc sufletul și te îmbrățișez, cu toată dragostea!!!”

Mesajul de felicitare a fost însoțit de o fotografie cu acestea două. Mai apoi au început a apărea și comentariile din partea oamenilor, toate cu gînduri bune și laude către prezentatoarea TV.

Sursă foto: Sofia Vicoveanca/ Tatiana Slivca

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.