Prima pagină / Oameni / Societate  /  (Video) Doi ani de MOVE Womenswear: și povestea merge mai departe

(Video) Doi ani de MOVE Womenswear: și povestea merge mai departe imprimare

17.11.2017  

Mai multe femei s-au putut bucura pe viu de eleganța și rafinamentul ținutelor MOVE Womenswear, la data de 14 și 15 noiembrie, odată cu cea de-a doua aniversare de prezență pe piață a acestui brand. Designer-ul Lilea Surdu și sora ei s-au gândit să sărbătorească acest eveniment la care care vizitatorii pot beneficia de 50% reducere la produsele de coton și de un gift card la cumpărăturile efectuate în zilele aniversării.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Rafinament, creație, finețe sunt unele din caracteristicile ținutelor realizate de către brand-ul MOVE. Este o combinație dintre natură si delicatețe, frumos și deosebit, în același timp.

Iar elementele distinctive ale ținutelor MOVE sunt pictura manuală, calitatea executării, tehnicile sofisticate de prelucrare și dobândire a culorilor pastelate.

Astăzi brandul are orizonturi internaționale și vrea să se facă nu doar auzit, dar și probat sau cumpărat pe cele mai mari piețe fashion din lume.

În Republica Moldova dispun doar de un show-room, însă articolele marca MOVE Womenswear pot fi procurate la Paris sau chiar la Milano.

Pentru a obține culorile pastelate și fluiditatea naturală, creatoarele folosesc un proces de realizare destul de îndelungat, care cere foarte mult muncă, atenție și, nu în ultimul rând, dăruire și pasiune.

Atmosfera pariziană și cabina de probă clasică au reușit să transmită vizitatoarelor comoditatea de care au avut nevoie. Astfel, designer-ul Lilea Surdu ne-a mărturisit că vizitatoarele aici se simt ca acasă, lipsite de inhibiții și de complexele care le tot urmăresc poate zi de zi.  

Surprizele au fost pregătite minuțios, iar la sfârșitul evenimentului fiecare vizitator s-a ales cu câte o batistă din mătase naturală pictată manual marca MOVE.

Reporter : Dumitrita Zgîrcu

Imagini: Alexei Gurduza

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.