Prima pagină / Oameni / Societate  /  (INTERVIU) Alina Carauş: Concursul de frumusețe "Miss Naturalețe 2017" mi-a oferit noi posibilităţi şi o experienţă fenomenală

(INTERVIU) Alina Carauş: Concursul de frumusețe "Miss Naturalețe 2017" mi-a oferit noi posibilităţi şi o experienţă fenomenală imprimare

24.11.2017  

Alina Carauş are 20 ani și este din Zodia Racului. Este originară din satul Cîrnățeni r. Căușeni şi este studentă la Universitatea Liberă Internațională, anul II, facultatea Biomedicină și ecologie, specialitatea Servicii Estetice.

Alina spune că spiritul de concurență îl are de mică, la toate concursurile din școală şi liceu participa și niciodată nu ocupa un loc mai jos de 3. A avut mai multe câștiguri memorabile dar ceea ce ține de participarea la concursuri de frumusețe, "Miss Naturalețe Antos 2017" a fost primul și cu victorie.

Vizionare plăcută!

Reporter: Tatiana Munteanu

Video: Alexei Gurduza

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.