Prima pagină / Oameni / Societate  /  „Prima știre pozitivă pentru tineri este că viaţa e frumoasă”: Elvira Safina, Rusia

„Prima știre pozitivă pentru tineri este că viaţa e frumoasă”: Elvira Safina, Rusia imprimare

11.11.2012  

Expertul internațional Elvira Safina spune că „prima știre pozitivă pentru tineri este că viaţa e frumoasă”, iar tinerii din Moldova pot confirma asta, inclusiv de Ziua Națională a Tineretului, de astăzi, 11 noiembrie 2012.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

„Atunci când trece un anumit timp, fiecare, privind înapoi, înţelege că tinereţea a fost perioada maximalismului tău, când credeai în toate, când erai sigur de orice, când totul îţi stă în puteri, când trăiai prima îndrăgostire, primele sentimente, prima suferinţă şi visele deveneau realitate”, afirmă Elvira Safina.

„Iată de ce prima ştire pozitivă pentru tineri este că viaţa e frumoasă, oricât de multe frici ţi-ar provoca la început și că totul trece, din păcate. Şi temerile toate vor trece. Şi este important ca tânărul să nu fie singur”, spune expertul.

Elvira Safina este expert internaţional, Coordonator regional al Asociaţiei „Populaţie şi Dezvoltare” din Rusia. Este un promotor de nivel internațional în ocrotirea sănătății reproducerii și promovării serviciilor de sănătate prietenoase tinerilor (SSPT), cu experientă îndelungată de moderator și organizator al cursurilor din domeniu. În calitate de consultant UNICEF, a fost unul dintre trainerii care au instruit în 2001-2002 prima echipă din Moldova în domeniul comunicării şi consilierii adolescenţilor.

În august 2012 Elvira Safina s-a aflat la Chișinău în calitate de expert internațional la ŞCOALA DE VARĂ ÎN SĂNĂTATEA ADOLESCENŢILOR, organizată de Asociaţia „Sănătate pentru Tineri”.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.