Prima pagină / Oameni / Societate  /  Doru Curoşu: „Toate cele bune adunate din 2017. Bilanțul anului”

Doru Curoşu: „Toate cele bune adunate din 2017. Bilanțul anului” imprimare

09.01.2018  

E început de an, e timpul să ne amintim cu mult drag de toate reuşitele, bucuriile şi faptele noastre. „Toate cele bune adunate din 2017. Bilanțul anului” este un serial de sfârşit de an pe Stiripozitive.eu prin intermediul căruia veţi avea ocazia să aflaţi care sunt cele mai memorabile bucurii şi rezultate ale unora dintre protagoniștii noștri.

Doru Curoşu este un tânăr nebun și curajos, un Trainer inspirațional și un ambasador al Moldovei oriunde s-ar afla. Își propune să schimbe educația în țară, pentru început. Tânărul spune că 2017 a fost un an plin de rezultate. S-au întâmplat atâtea lucruri frumoase, ca nu le mai știe rândul.   

10 AMINTIRI FRUMOASE DIN 2017: DORU CUROŞU

1. La începutul anului mi-am lansat propria companie, asta fiind începutul unui an plin de provocări în rol de antreprenor. 

2. Am absolvit în sfârșit licența, după 8 ani în care tot am încercat să schimb sistemul din interior. Am întrat la master și am plecat de acasă, următorii ani, ma vor purta prin lume.

3. În sfârșit am cucerit Transfăgărășanul, o dorință mai veche, de pe băncile școlii. 

4. Am călătorit. Anul ăsta a fost foarte încărcat - 11 țări, peste 4000 km de șofat. 

5. Am lansat câteva proiecte educaționale noi, pentru tineri și nu doar(Super Learners Moldova și Tineri Care Inspiră). Am stabilit parteneriate, sper de durată.

6. Mi-am văzut prietenii mai vechi stabiliți în alte țări. 

7. Am livrat peste 40 traininguri în țară și peste hotare.

9. Am fost premiat la Gala Studenților Originari din Republica Moldova 2017 pentru activitatea de student. 

10. Am fost Speaker la TEDxGalati. Un alt vis pe care îl aveam încă de când am descoperit proiectul TED Speeches.   

Sursă foto: Arhivă personală

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.