Prima pagină / Oameni / Societate  /  Prof. Pavel Krotin: „Ca să reușească, tinerii au nevoie de vești bune”

Prof. Pavel Krotin: „Ca să reușească, tinerii au nevoie de vești bune” imprimare

„Veştile proaste vin şi pleacă”

13.11.2012  

Oamenii valoroşi au cuvinte bune despre tineri nu doar în Săptămâna Tineretului. Profesorul de la Sankt Petersburg Pavel Krotin spune că tinerii, ca să se dezvolte, ca să reușească în viață au nevoie de veşti bune.

„Veştile proaste vin şi pleacă. Ca să se dezvilte, tinerii au nevoie de veşti bune”, afirmă prof. Pavel Krotin, Directorul Clinicii de sănătate prietenoase tinerilor „Juventa” din Sankt Petersburg, Rusia.

„Pentru ei orice noutate, care nouă poate ne pare neînsemnată, poate fi serioasă şi bună. Chiar faptul că cineva s-a gândit la tineri, că nişte neni şi tanti discută aici cum să-i ajute şi cum să creeze servicii de sănătate prietenoase pentru ei, este deja o noutate îmbucurătoare”, spune profesorul.

Pavel Krotin este profesor, doctor în ştiinţe medicale, director al Clinicii de sănătate prietenoase tinerilor „Juventa” din Sankt Petersburg, profesor la Catedra de Pediatrie şi Cadiologie Pediatrică, Pro-decan al Facultăţii de Pediatrie a Universităţii Nord-Vest de Stat de Medicină ”I.I.Mecinicov”.

Pavel Krotin este un cercetător şi un practician cu o vastă experienţă în domeniul sănătăţii şi dezvoltării adolescenţilor. În 1993, a creat prima clinică din Rusia specializată în servicii de consiliere şi diagnosticare pentru adolescenţi. În august 2012, prof. Krotin s-a aflat la Chișinău în calitate de expert internațional la ŞCOALA DE VARĂ ÎN SĂNĂTATEA ADOLESCENŢILOR pentru medici și alți specialiști în sănătatea și dezvoltarea tinerilor.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.