Prima pagină / Oameni / Societate  /  Ce înseamnă bunătatea pentru dumneavoastră? De Ziua Mondială a Bunătății

Ce înseamnă bunătatea pentru dumneavoastră? De Ziua Mondială a Bunătății imprimare

13.11.2018  

Ziua Mondială a Bunătății, sărbătorită anual la data de 13 noiembrie, este un îndemn pentru toți oamenii să fie mai empatici, mai înțelegători și mai receptivi față de tot ce îi înconjoară.

Astăzi, în ciuda timpului posomorât și a temperaturilor scăzute, sufletele moldovenilor sunt necondiționat călduroase și pline de bunătate. Cu ocazia acestei zile locuitorii capitalei, cu inimile deschise, au dat definiția proprie a bunătății și au relatat despre actele de bunătate care le-au observat recent sau pe care ei însuși le-au făcut.
Ziua Mondială a Bunătății își are originea în Mișcarea Mondială a Bunătății (World Kindness Movement) întemeiată la conferința de la Tokyo din 13 noiembrie 1997, și are la bază Declarația de Bunătate.

Reporter: Ana Fomov
Imagini: Alex Gurduza

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.