Prima pagină / Oameni / Societate  /  Atelier de Mărţişor, ediția a VII-a

Atelier de Mărţişor, ediția a VII-a imprimare

25.02.2019  

Chiar dacă afară e frig şi iarna nu se dă dusă, pe final de lună, în data de 23 februarie, la Atena copiii din diaspora au creat o atmosferă de primăvară confecţionând mărţişoare în cadrul atelierului “Mâini dibace”.

 

 Al VII-lea an consecutiv, Uniunea „Al. Ipsilantis” a fost gazda evenimentului la care şi-a invitat membrii şi prietenii, la o nouă ediţie a atelierului de creaţie dedicat simbolului anotimpului renaşterii, a dragostei, a speranţei, a vieţii - Mărţişorul. În anul acesta, copiii împreună cu părinţii au confecţionat mărţişoare decorative; o aplicaţie cu mari cerinţe atât pentru copii cât şi pentru părinţi dar succesul a fost garantat de prezenţa, susţinerea şi experienţa tinerei arhitect, Marina Cipileaga care a condus master class-ul evenimentului la care au participat 22 de persoane dintre care 11 copii între vărsta de 2 şi 13 ani.

 Scopul organizării a astfel de evenimente este de a consolida comunitatea diasporală, de a strânge legătura între membrii uniunii, de a oferi ocazie pentru interacţiune pentru părinţi, copii, de a lucra în echipă, de a comunica şi de a se împrieteni cu alţi semeni. Un alt scop major pentru Un.A.I. este de a promova şi oferi posibilitate persoanelor din sfera de creaţie, să împartăşească din cunoştinţele şi experienţa lor.

Organizatorii aduc felicitări pentru participanţii mici şi mari şi, mulţumiri părinţilor pentru prăjiturile pregătite special pentru eveniment şi nu în ultimul rând o apreciere deosebită Marinei Cipileaga pentru o colaborare de excepţie. O Primăvară frumoasă şi caldă tuturor!

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.