Prima pagină / Oameni / Societate  /  Zinaida Bivol: „Sunt bucuroasă de faptul că în cadrul poliției 18% din lucrători sunt femei”

Zinaida Bivol: „Sunt bucuroasă de faptul că în cadrul poliției 18% din lucrători sunt femei” imprimare

15.04.2019  

Pe lângă activitatea de psiholog în cadrul Inspectoratului General de Poliție (IGP), Zinaida Bivol este o fire mereu deschisă noilor oportunități care îi oferă șansa de a se dezvolta și afirma.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Având studii superioare în psihologie și o experiență de subofițer de patrulare în spate, Zinaida Bivol nu a ezitat nici pentru o clipă să se implice în activitățile Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”.

Zinaida s-a văzut din totdeauna în postura de psiholog, de aceea a decis să-și urmeze visul încă din copilărie, de unde și-a tipărit în minte și imaginea autoritară de polițist.

Dorința și inițiativa Zinaidei de a participa în cadrul proiectului „Women 4 Leadership”, după cum mărturisește aceasta, vin din propriile necesități de a se informa și de a afla cum să-și menajeze comportamentul în situații neprevăzute.

Din experiența proprie, dar și în urma sesiunilor de instruire din cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”, Zinaida vine cu sugestii și încurajări pentru toate femeile ca indiferent de statutul pe care îl au, funcția pe care o dețin și mediul din care provin, acestea să fie încrezute în sine.

Zinaida Bivol activează în calitate de psiholog al Inspectoratului General de Patrulare din anul 2018 până în prezent, iar munca pe care o face și colectivul care o încurajează pot fi considerate surse ei de motivare.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC) și IP CRAION Centrul CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia.

Ana Fomov 

Imagini: Alex Gurduza 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.