Prima pagină / Oameni / Societate  /  Veronela Pruteanu: „Programul Academiei de Liderism Feminin mi-a oferit o serie bună de practici frumoase”

Veronela Pruteanu: „Programul Academiei de Liderism Feminin mi-a oferit o serie bună de practici frumoase” imprimare

23.04.2019  

Veronela Pruteanu este activist social de mai bine de zece ani și beneficiară a programului de instruire din cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

În activitatea sa Veronela a avut ocazia de a colabora cu diferiți primari ai localităților din regiunile de sud și centru a Moldovei, fapt ce i-a oferit experință utilă atât pentru activitățile zilnice cât și în contextul participării în cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”.

„Mă bucur foarte mult că anume în acest program este o serie bună de practici frumoase. Un lucru care mult mi-a plăcut este că sunt foarte multe participante și poți face schimb de practici, iar dacă să fac referire la ultima sesiune pe care am avuto, am discutat despre arta oratorică și dezbaterile televizate, un show foarte bun cu Mircea Surdu. Această practică de fapt ne ajută foarte mult ca noi să putem deține controlul, să conversăm bine și să cochetăm cu camerele de luat vederi.”

 „Acum de ceva timp lucrurile s-au schimbat și mă bucur foarte mult că femeia este apreciată și abordarea față de femei s-a schimbat în bine și lucrul acesta chiar este de remarcat. Un aport deosebit la lucrul acesta îl aduc organizațiile și programele pe care le au, de exemplu Ambasada Suediei care oferă suport femeilor.”

„Sfatul este să înceapă cu a face ceva pentru că atâta timp cât doar gândești și nu aplici în practică lucrurile acestea nu au succes.”

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC) și IP CRAION Centrul CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia. 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.