Prima pagină / Oameni / Societate  /  Olesea Harti, participantă la Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” 2019

Olesea Harti, participantă la Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” 2019 imprimare

15.05.2019  

Olesea Harti este parajuristă și asistentă socială în satul Zubrești, raionul Strășeni. Lucrul cu oamenii din localitate a făcut-o să accepte provocarea de a participa la Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” pentru a-și dezvolta abilitățile de comunicare și negociere.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

„Am aplicat la proiectul și instruirile date din dorința de a-mi dezvolta competențele și de a acumula noi cunoștințe, și de a trece la un alt nivel în dezvoltarea personală. Sper să am posibilitatea să le aplic și în practică în localitatea de unde vin. Îmi doresc să facem o mică schimbare în ceea ce ține de participarea femeilor în procesul decizional”.

Oleasea Harti are mari așteptări de la aceste instruiri și speră ca toate cunoștințele obținute în cadrul Academiei de Liderism Feminin să fie aplicate și activitățile zilnice pe care le are în localitatea unde activează.

Vreau să am noi abilități de comunicare, discurs în public, convingere și motivare a femeilor să se implice mai mult în procesul decizional. Îmi doresc să pot convinge și alte femei să aplice ulterior și să contribuie la dezvoltarea lor personală”, încheie Olesea Harti, participantă la Academia de Liderism Feminin. 

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC) și IP CRAION Centrul CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.