Prima pagină / Oameni / Societate  /  Stilista Nadya Gudumac a familiarizat femeile-lidere cu subiectul „Codul vestimentar al persoanei publice în evenimentele publice”

Stilista Nadya Gudumac a familiarizat femeile-lidere cu subiectul „Codul vestimentar al persoanei publice în evenimentele publice” imprimare

24.07.2019  

Stilista Nadya Gudumac a participat la atelierele de instruiri ale Academiei de Liderism Feminin și a oferit sfaturi femeilor despre importanța vestimentația în activitatea de lidere.

„Este foarte mult de spus aici, dar vreau în primul rând să le recomand să fie mai curajoase. Și să opteze, totuși, pentru ținute care sunt mai evidențiate, care le aduc în prim-plan mai mult, care spun ceva despre ele, să opteze și pentru ținute clasice, corecte, să investească în ele pentru că se merită, este imaginea lor și nu doar a lor dar și a organizației în care activează”, a mențoionat stilista Nadya Gudumac în cotnextul instruirii pentru beneficiarele Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia.

„Ținuta spune ceva despre noi, accentuează personalitatea, este un limbaj aparte al stilului pe care-l purtăm. Consider că fiecare femeie care vrea să candideze în plan politic sau în oricare altă structură de publică trebuie neapărat să aibă și un stil aparte, unul îngrijit, unul frumos, adaptat ei personal. Și desigur acest stil trebuie să fie foarte bine gândit pentru că atunci când dorești să fii un lider sau să devii o femeie pe care mulți o urmăresc la televizor trebuie să ai un look în totalitate armonios, frumos, aranjat și care este adaptat personalității tale”.

Reporter: Vlada Popsuico

Imagini video: Alexei Gurduza

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.