Prima pagină / Oameni / Societate  /  Lidia Ostaș a venit la Academia de Liderism Feminin pentru a-și spori cunoștințele care îi vor permite să candideze la funcția de consilieră locală

Lidia Ostaș a venit la Academia de Liderism Feminin pentru a-și spori cunoștințele care îi vor permite să candideze la funcția de consilieră locală imprimare

25.07.2019  

Lidia Ostaș, originară din Comrat, satul Congazcicul de Sus, a decis să se implice în Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” pentru a-și aprofunda cunoștințele în domeniul Administrație Publică.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia. 

 „Eu sunt profesoară de limba română, la moment activez în cadrul Direcției de Învățământ din Găgăuzia. Eu am decis să vin la Academia de Liderism Feminin pentru că vreau să-mi aprofundez cunoștințele mele, abilitățile mele, teoretice și cele practice, pentru a candid la funcția de consilieră din localitatea mea.”

Recent, Lidia Ostaș a participant la atelierul de instruire axat pe implicarea femeilor în procesele decizionale, organizat de Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”.

 

Reporter: Vlada Popsuico

Imagini video: Alexei Gurduza

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.