Prima pagină / Oameni / Societate  /  Larisa Secară: „Moldova are nevoie de noi – de cei care am fost plecați”

Larisa Secară: „Moldova are nevoie de noi – de cei care am fost plecați” imprimare

08.09.2019  

Larisa Secară a fost plecată peste hotare timp de 7 ani, iar experiența pe care a acumulată acolo vrea să o transpună în realitățile din satul Hîrbovăț.

În primul rând, vreau ca toată experiența pe care am acumulat-o peste hotare să o transpun aici în practică. Acum, mai mult ca oricând, Moldova are nevoie de noi - cei care am fost plecați, să venim cu transparență, să venim cu curaj, să venim cu democrație în țara noastră și să încercăm să schimbăm lucrurile, este de părere Larisa Secară, beneficiară a Proiectului Women 4 Leadership.

Proiectul „Women 4 Leadership" este realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis" (IVC) și IP CRAION CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia, și contribuie la abilitarea femeilor pentru participare în procesele decizionale la nivel local și național.

Larisa Secară a venit la Academia de Liderism Feminin pentru ca să acumulez experiență și noi tehnici pentru a deveni un lider foarte bun în comunitatea mea.

„Doresc în primul rând drumuri mai bune, doresc o reformă în administrația publică locală, o reformă în justiție și după toate acestea lucrurile se vor schimba în țară și vom aveam toți de câștigat”, concluzionează Larisa Secară. 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.