Prima pagină / Oameni / Societate  /  Cum ar arăta lumea fără Moldova?

Cum ar arăta lumea fără Moldova? imprimare

Reportaj realizat de Denis Roșca despre marele personalități ale omenirii de origine basarabeană

10.04.2020  

Studioul Paramount Pictures, băutura Chivas Regal, spuma din interiorul extinctorului, masca antigaz – nu este doar o listă de invenții cunoscute de lumea întreagă, fondatorii și respectiv inventatorii acestora își au originile în Republica Moldova. Aceasta enumerare face parte din reportajul „Cum ar arăta lumea fără Moldova?” lansat recent de autorul „Cărții de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova, Denis Roșca.

„Cum ar arăta lumea fără Moldova?” este reportajul despre marele inovații și invenții ale istoriei universale pe care le-au adus persoanele originare din Republica Moldova.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.