Prima pagină / Oameni / Societate  /  Parteneriatul Global pentru Educaţie a ajuns la Todireşti | Video

Parteneriatul Global pentru Educaţie a ajuns la Todireşti | Video imprimare

Bucurie mare mai ales pentru copiii mici

02.09.2013  

Mai întâi au fost faptele şi acţiunile frumoase, apoi au venit după ele şi cuvintele frumoase la festivitatea de deschidere a grădiniţei din satul Todireşti, raionul Ungheni. 

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Copiii mici din satul Todireşti, raionul Ungheni, au acum o grădiniţă nouă. Este cadoul pe care Ministerul Educaţiei, Banca Mondială, UNICEF şi întreaga comunitate din Todireşti l-au adus copiilor ca să crească şi să se dezvolte.

 Grădiniţa din Todireşti este renovată în cadrul proiectului „Parteneriat Global pentru Educaţie", implementat de Ministerul Educaţiei, în parteneriat cu Banca Mondială şi UNICEF.

Un reportaj foto şi comunicatul de presă al evenimentului pot fi accesate AICI.

Deschiderea grădiniţei din Todireşti. 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.