Prima pagină / Oameni / Societate  /  Liliana Nicolaescu-Onofrei: Blog educaţional optimist

Liliana Nicolaescu-Onofrei: Blog educaţional optimist imprimare

20.11.2014   417 

„În fiecare zi vreau să pot găsi motive pentru ca optimismul meu să nu dispară”, mărtutiseşte pe blogul său Liliana Nicolaescu-Onofrei.

„În fiecare zi vreau să pot găsi motive pentru ca optimismul meu să nu dispară”, scrie pe Blogul său educaţional optimist Viceministrul Educaţiei, Liliana Nicolaescu-Onofrei.

„Săptămîna trecută acest optimism mi-a fost alimentat de o vizită, deși scurtă, la Liceul Teoretic „N.Gogol” din capitală, cu instruire în limba rusă. O lecție de limba română la clasa a 10-a, profil real. Cu tema „Să nu uităm de cei mai triști ca noi”... 

Continuarea subiectului în care cuvintele-cheie sunt pozitive - asmiraţie, plpcere, judicios, atitudine civică, succes etc. - este pe AICI pe Blog educaţional optimist.

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Portalul www.stiripozitive.eu a fost desemnat „Debutul anului 2012 în mass-media din Moldova” de către Clubul de Presă din Chişinău – Centrul pentru Jurnalism Independent şi Comitetul pentru Libertatea Presei, la 13 decembrie 2012. 

Stiripozitive.eu a obţinut premiul „VIP Magazin” în anul 2013 la categoria „Mass-media. Presa on-line”.