Prima pagină / Oameni / Societate  /  Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online

Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online imprimare

27.11.2014   113 

Un grup de tineri voluntari din Rezina au lansat ieri, 26 noiembrie 2014 unicul post de radio online dedicat în exclusivitate tinerilor. Postul de radio reprezintă o premieră pentru Rezina și pentru tinerii activi, ambiţioşi şi dornici să-şi facă auzită vocea.

Votează: 5.0/5 (7 Voturi )

Radio Rezina online le propune ascultătorilor un program tematic variat cu emisiuni interactive. Echipa va promova valorile naţionale şi europene întrucât colaborează cu tinerii din România și Danemarca.

Tânărul Andrian Bordian, coordonatorul proiectului și unul dintre cel mai activ reporter, susţine că postul de radio va crea noi posibilităţi pentru implicarea activă a adolescenţilor şi tinerilor în procesul de elaborare şi implementare a politicilor de tineret. Deocamdată postul de radio are patru emisiuni și un buletin de știri.

Prezent la eveniment, viceministrul Tineretului și Sportului, Sergiu Stanciu, a înmânat tinerilor legitimații care le oferă statutul de reporter sau realizator de emisiune a postului de Radio Rezina online. Viceministru le-a promis că în funcție de performanțele lor, ministerul este deschis să-i susțină financiar și moral. 

Lansarea radioului se datorează proiectului „Portavocea Europei”, implementat de A.O. „Implică-te” cu sprijinul oferit de Ministerul Tineretului și Sportului din Moldova.

Natalia Gribineț

Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online Vocea tinerilor de la Rezina pe frecvențe online
 

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Portalul www.stiripozitive.eu a fost desemnat „Debutul anului 2012 în mass-media din Moldova” de către Clubul de Presă din Chişinău – Centrul pentru Jurnalism Independent şi Comitetul pentru Libertatea Presei, la 13 decembrie 2012. 

Stiripozitive.eu a obţinut premiul „VIP Magazin” în anul 2013 la categoria „Mass-media. Presa on-line”.