Prima pagină / Oameni / Cultură  /  „Din senin”. Nicolae Pojoga: expoziție fotografică

„Din senin”. Nicolae Pojoga: expoziție fotografică imprimare

01.03.2014  

„Din senin” este titlul frumos al expoziției fotografice pe care artistul Nicolae Pojoga o vernisează dumincă la Centrul Expozițional „Constantin Brâncuși” din Chișinău.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

În perioada 2-22 martie, la Centrul Expozițional „Constantin Brâncuși”, fotograful Nicolae Pojoga organizează expoziția fotografică „Din senin”, dedicată celor 22 ani de la declanșarea conflictului armat pentru apărarea integrității teritoriale și independenței Republicii Moldova.

Expozitia DIN SENIN de Nicolae Pojoga. Imagine: Vasile Botnaru

Colecția DIN SENIN conține 62 de fotografii alb-negru făcute în intervalul martie – iulie 1992 în mai multe locuri din dreapta și stânga Nistrului. Cele mai multe dintre ele reprezinta genul „single” pentru știri fotografice distribuite în presa scrisă de atunci, și, luate împreună, nu pot oferi un tablou integru al evenimentelor. Din acest motiv imaginile nu sunt aici însoțite de legendă. Mențiunea „Restabilită” a fost aplicată pentru exemplarele refacute după „martori” din ziare, cópii de dimensiuni mici sau contacte de pe negativ. 

Deschiderea: 2 martie, ora 16.00 și va o veți putea vedea în perioada 2-22 martie, între orele 10.00 – 18.00.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.