Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Diana Văluță. Cântecul e chiar viața ei

Diana Văluță. Cântecul e chiar viața ei imprimare

02.10.2014  

Diana Văluță ne-a împărtășit veștile bune de care s-a bucurat în ultima perioadă de timp, dar cea mai mare bucurie a sa sunt studenții pe care îi învață și de la care învață.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Diana Văluță este profesoară la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, nu o simplă profesoară, dar și o cunoscută interpretă.

Diana Văluță

„La 3 septembirie am avut un spectacol cu lansare de CD, împreună cu orchestra „Folclor”, dirijată de maestrul Petru Neamțu. În scenă au mai fost cu mine, familia mea - dinastia Văluță și Vasile Iovu. Am cântat pentru publicul dornic de o muzică frumoasă, de o muzică sinceră. Am cântat pentru cei care știu să aprecieze niște versuri frumoase despre dragostea de mamă, de baștină”, relatează Diana Văluță.

Diana Văluță

Interpreta mai povestește că îi place să cânte, dar îi mai place să muncească cu studenții, care sunt dornici să cunoască arta muzicală, care de fiecare dată o uimesc cu niște întrebări intersante și ea împreună cu ei învăță.

Nu crede că-și mai amintește când a pășit pentru prima oară în scenă, pentru că o făcea destul de des când era mică. 

Iar în final, Diana a dorit publicului să mai aleagă muzica, pentru că este foarte multă și foarte diferită. „Muzica adevărată a fost, este și va rămâne pentru eternitate”, a adăugat ea.

Diana Văluță Diana Văluță Diana Văluță Diana Văluță
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.