Prima pagină / Oameni / Cultură  /  (Foto) Oameni la covor, la Târgul Național al Covorului

(Foto) Oameni la covor, la Târgul Național al Covorului imprimare

16.12.2014  

Târgul Național al Covorului „Covorul dorului” a avut loc în aceste zile la Centru Internațional de Expoziții „MoldEXPO”, iar noi am surprins în fotografii mai mulți oameni la covor.

Votează: 5.0/5 (7 Voturi )

Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare Oameni la covoare
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.