Prima pagină / Oameni / Cultură  /  (Foto) Un nou trend: selfie la teatru

(Foto) Un nou trend: selfie la teatru imprimare

10.02.2016  

Stiripozitive.eu şi fanii săi încearcă să spulbere cu această galerie foto mitul că moldovenii nu merg la teatru. Iată câteva fotografii cu oameni care merg la spectacole. Poate lansăm împreună un nou trend - selfie la teatru?

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Ne-am convins că fraza: „Tinerii din zilele de azi nu merg la teatru” este un mit. 
Vă prezentăm aici tineri și nu doar tineri care merg la teatru.

Update | februarie 2016

Și în anul 2016 ne bucură faptul că oamenii merg la teatru.

Teatru

Teatru

Elena Cazacu împreună cu Constantin Nistiriuc au mers la acest început de an la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Selfie la teatru

Acești doi prieteni au mers la Teatrul Republican de Păpuși „Licurici”. Fotografie publicată de @titika_ermak.

Teatru

@ruxandrasterbet și Chirița.

La teatru

La teatru

După ce au vizionat piesa „Arta Conviețuirii”, acești tineri au făcut și selfie la teatru, noul trend.

La teatru

@gloriamanole este actriță. Ea recent a jucat în piesa „Chirița în provincie” la Teatrul Eugene Ionesco.

Mariana Zaharia

Mariana Zaharia la Teatrul Comunal din Gubbio, Italia.

Update | noiembrie 2015

Foto_teatru

Fotografie făcută la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, spectatorii vizionează piesa FILUMENA MARTURANO sau DIVORȚ ÎN STIL ITALIAN de Eduardo de Filippo, în regia lui Alexandru Vasilachi.

victor

Alexandru VOLCOV, elev la Liceul Teoretic „Spiru Haret”, a adăugat pe pagina sa de Facebook acest selfie la teatru. El a făcut o fotografie cu Victor AMBROCI, directorul aceluiași liceul.

andrei

Andrei SUDELEA și Mihai SCLIFOS au mers în această săptămână la Teatrul „Ginta Latină”.

teatru

Cristina EVTODII a fost la spectacolul „Cântăreața Cheală”. După ce a vizionat piesa, ea și-a mărturisit impresiile și pe Instagram: „Am râs, am fost nedumerită pe alocuri, alteori m-am plictisit, dar toate aceste strări au fost generate, pentru că piesa aparține teatrului absurdului. Era și firesc să nu mai găsim vreo cântăreață, și mai cu seamă - cheală”.

teatru

Prietenul nostru de pe Instagram @ungureanua9 a mers la teatru împreună cu amicii săi.

teatru

Diana MUSAELEAN a fost la premiera spectacolului „Dorian Gray” la Teatrul Studio Geneza Art.

Update | octombrie 2015

myashca

@myashca a adaugat pe Instagram o fotografie cu prietenii la teatru „Ginta Latină” și nu a uitat de hashtag-ul #stiripozitive.

Fetele la teatru_ Lia-Mirela Agachie

Lia-Mirela Agachie a adăugat pe profilul ei de Facebook un selfie cu prietenele la teatrul „Luceafărul”.

La teatru

@ecaterina.covali: „Dumnezeu se îmbracă de la Second Hand” în interpretarea trupei româneşti. Regia: Ion Caramitru. #TeatrulNaţional #MihaiEminescu #Festival

La teatru

@ecaterina.covali: „O aventură tomnatică” #TeatrulNaţional #MihaiEminescu

Septembrie 2015

La teatru

Pentru mine teatrul e o mare sărbatoare, de unde plec încărcată de lumină, încredere și cu o doză de inspirație. La teatru mă simt bine, pentru că aici mă regăsesc totalmente, iar poveştile de pe scenă sunt uneori poveştile mele, și nu ezit să împărtăşesc această dragoste de teatru cu prietenii, pentru a ne delecta împreună de arta culturii, a frumosului”, spune Ionela Nicolaescu.

„Îmi place să merg la piesele din cadrul laboratorului teatral Foosbook, deoarece textele sunt contemporane și la sfârșitul piesei de teatru actorii interacționează cu publicul. Sunt dependentă de teatru, de actori buni pe care îi avem și cărora le datorăm mulțumiri”, adaugă Ionela.

Selfie la teatru

Admir jocul actoricesc, măiestria cu care același actor poate trăi viața personajelor asumate. Spectacolele abordează problematica actuală, îți oferă o așa zisă lecție de viață. Este o plăcere să savurezi rodul muncii unui teatru, care printre altele combină utilul cu plăcutul. Îți extinde orizontul gândirii, uneori chiar fiind capabil să-ți modifice radical percepția în raport cu unele lucruri”, zice Tatiana Lipchina.

Cristi Şchiopu este student la Facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Moldova şi, după ce a revenit la Chişinău ca beneficiar al unui internship în Canada și S.U.A. organizat de Institutul Leavitt, a mers la spectacolul „Divorţ în stil italian” de pe scena Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”. 

Tineri care merg la teatru:

teatru

teatru

La teatru

La teatru

La teatru

teatru

teatru

teatru

teatru

La teatru

Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru Selfie la teatru
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.