Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Romina Chetraru: Poezia Albă

Romina Chetraru: Poezia Albă imprimare

23.08.2017  

După cum se descrie tânăra scriitoare: „o ciudată cu eşarfă oranj și cu un creier invadat de surâsuri”, Romina Chetraru este omul cu o gândire cosmică și cu stări lăuntrice colorate.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Romina Chetraru studiază Arta Aplicată și Design-ul la Institutul din Torino, Italia și a decis să-și realizeze visul: cel de a scoate de sub tipar o carte de poezie.

Complicată și perfecționistă, Romina emană energie și insuflă încredere. Este omul ce își așterne sufletul pe tavă de fiecare dată când se alege cu noi poezii și realități.

La lansarea de carte, care se promite a fi una deosebită și total diferită de ceea ce a fost până acum, Romina Cetraru îi așteaptă toți doritorii de poezie, oameni cu sufletul deschis și cei care cred în vise și realizările acestora. Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă rugăm să accesați pagina de Facebook a Rominei Chetraru.  

Iar interviul integral cu tânăra scriitoare poate fi următir AICI.

Vizionare plăcută!

Tatiana Munteanu

 

 

 

 

 

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.