Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Romina Chetraru. „Punctul” (Video)

Romina Chetraru. „Punctul” (Video) imprimare

06.09.2017  

„Emoțiile oamenilor sunt trăite în fiecare vers dintr-o poezie, pe care o scrie fiecare dintre noi”, este de părere Romina Chetraru, autoarea cărții „Punctul”.

Romina Chetraru, tânăra poetă din Republica Moldova care își face studiile la Torino, Italia, a hotărât de Ziua Limbii Române la Chișinău, să-și lanseze primul său volum de versuri albe, intitulat „Punctul".

Evenimentul s-a desfășurat într-o locație deosebită și unică în Moldova, pe acoperișul portalului de știri AGORA.

Prietenii Rominei, pe întreaga durată a serii, au avut parte de emoții pozitive și multe surprize plăcute.

Romina a mărturisit că a depus un efort mare și mult suflet pentru ca prima sa carte să fie îndrăgită de cititori. Ea s-a ocupat inclusiv de coperta cărții, care la fel este foarte originală, specială și unică.

O surpriză pentru cititori au fost semnele de carte, care au fost create din flori de câmp, adunate de Romina, fiind acoperite cu plastic protector.

Evenimentul s-a încheiat cu o lansare de lampioane în liniștea serii.  

Stagiar: Dumitriţa Gîrneţ

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.