Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Visul lui Radu Croitoru de a asculta „Bach în căști”

Visul lui Radu Croitoru de a asculta „Bach în căști” imprimare

05.08.2019  

O serie de concerte în căști wireless în spații publice din toată țara. Radu Croitoru își dorește implementarea acestui nou concept de concerte de muzică clasică pentru formarea societății noastre în sensul gustului muzical și al dragostei față de frumos. Acest tip de concerte este inovativ și în același timp atractiv pentru acei oameni care n-au avut ocazia să asiste la un concert de muzică clasică într-o sală de concerte.

Tânărul Radu Croitoru vrea să obțină susținere financiară pentru implementarea proiectului prin intermediul platformei Fapte Bune.

Din dorința de a promova cultura și muzica clasică, vreau să lansez proiectul „Bach în Căști”, în care voi organiza concerte în spații publice din întreaga țară interpretând dansuri din suitele de Bach pentru violoncel.

Evenimentele cu genericul „Bach în Căști” vor fi organizate în spații verzi, malluri, acoperișuri, puncte turistice și monumente de arhitectură. Acest concept face să fie deosebit față de concertele sonorizate în aer liber deoarece se va crea o acustică perfecta cu ajutorul acestor căști. Ele izolează ascultătorul de zgomotul din jur și îl face să pătrundă în totalitate în sunetul muzicii, se mai menționează în descrierea proiectului.

Cei care vor să susțină proiectul lui Radu Croitoru cu un vot, o pot face accesând acest link pe Faptebune.md.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.