Prima pagină / Oameni / Cultură  /  1 milion plus alți 10 mii de spectatori la concertul Orchestrei Fraților Advahov împreună cu Andra la Cluj-Napoca

1 milion plus alți 10 mii de spectatori la concertul Orchestrei Fraților Advahov împreună cu Andra la Cluj-Napoca imprimare

03.12.2019  

Un milion de spectatori la LIVE-ul de pe Facebook și Youtube și alți 10 mii de spectatori au adunat, pe 1 decembrie 2019, de Ziua Națională a României, la Cluj Arena, Orchestra Fraților Advahov și Andra în cadrul unui „Tradițional” Tour.

„Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt în fața a 10.000 de persoane!", a exclamat Andra, care devine astfel primul artist din industria muzicală românească ce reușește să vândă toate biletele de la cea mai mare sală de evenimente din România, BTarena din Cluj-Napoca, și asta cu un sold out cu aproape două luni înainte de concert.

Bucuria și exaltarea pentru această performanță unică sunt împărtășite de Vasile și Vitalie Advahov, a căror orchestră a fost aplaudată la Cluj Arena la fel de frenetic precum soliștii din concertul zilei de 1 decembrie.

„Aș vrea să fie aplauzele și mai mari pentru orchestra care este alături de mine, condusă de acești frați minunați și talentați - Vasile și Vitalie Advahov", a spus de pe scenă Andra în timpul acestui concert extraordinar care a durat peste trei ore și în care au bătut la unison nu doar palmele, ci și inimile.

„Alături de ei este și cum te-ai duce pe ger afară, dar știi că ți-au luat haina bună. Știu că am alături de mine niște profesioniști. Sunteți minunați!", a mărturisit Andra despre Orchestra Fraților Advahov.

Chișinău, Londra, Craiova, București, Cluj-Napoca sunt câteva dintre destinațiile concertelor susținute de Orchestra Fraților Advahov alături de Andra în cadrul „Tradițional” Tour.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.