Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Update Mihai Volontir într-o poză de familie din anii 80

Update Mihai Volontir într-o poză de familie din anii 80 imprimare

O poză cu Mihai Volontir de acum câteva decenii adusă astăzi pe același loc de atunci: în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău

10.03.2013  

„Știrile pozitive” au adus, cu ocazia zilei de naștere de astăzi a lui Mihai Volontir, o poză a actorului, împreună cu familia sa actori și colegi de la Teatrul „Vasile Alecsandri” din Bălți, pe locul în care aceasta a fost făcută în anii 80 ai secolului trecut: în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

09.03.2013. În această imagine, datată cu anii 80, actorul Mihai Volontir, care împlinește astăzi 79 de ani, se află, în centrul fotografiei, alături de actori, colegi de la Teatrul „Vasile Alecsandri" din Bălți.

Teatrul Vasile Alecsandri din Balti

Recunoașteți și alți oameni din această poză?

Update 10.03.2013. „Vai, sunt şi eu aici, în primul rând, lângă mămica şi Svetlana Todiraş...”, a exclamat Gabriela Proca. „Da, a fost în mai, un turneul al Teatrului Muzical-Dramatic (pe atunci) la Chişinău”.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.