Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Reuşită cu brio. Cu „Brio Sonores”

Reuşită cu brio. Cu „Brio Sonores” imprimare

11.06.2013  

Laureaţi ai concursurilor naţionale şi internaţionale. Îşi spun Art Grup „Brio Sonores” şi sunt un cor de bărbaţi, cu pregătire profesională academică în domeniu şi voci de operă. Şi sunt: Ion Brătescu, Constantin Paladi, Alexei Digore, Adrian Țâmpău, Mihai Gandraman, Ion Tucan, Dumitru Mâțu, Veaceslav Timofti și Valeriu Moruz.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Povestea corului „Brio Sonores" a început în 2009, atunci când fondatorul şi conducătorul grupului Ion Brătescu, Prim-maestru de cor al Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieșu", a adunat mai mulți solişti ai teatrului, studenţi la Academia de Muzică, Teatru, Arte Plastice din Chişinău, specialitatea Canto Academic, foşti stagiari ai Teatrului „Bolşoi" din Moscova. Şi au format împreună acest cor de excepție.

Se întâlnesc zilnic la repetiții devenind în timp o adevărată familie în care principiile de baza sunt muzica și buna dispoziție.

Brio Sonores

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.