Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Tânăra pictoriță Mariana Ștefăneț dezvăluie singura motivație de a face ceva

Tânăra pictoriță Mariana Ștefăneț dezvăluie singura motivație de a face ceva imprimare

„Motivații pentru a nu face nimic sunt mii, dar pentru a face ceva este una: mie asta îmi place”

29.02.2012  

„La început, asta a fost o distracție, apoi lucru, iar acum e un mod de viață”. Acesta poate fi statusul în evoluție al muncii pe care o face pictorița Mariana Ștefăneț.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Orele 9 dimineața și 3 noaptea țin mai mult de grafică decât de un grafic în viața Marianei Ștefăneț. „Camera mi se transformă în atelier", mărturisește Mariana.  

Ce spun însă criticii de artă când vorbesc despre lucrările Marianei și ale altor pictori din generația ei? „Energie, vitalitate, spirit juvenil și farmec", sunt cuvinte pline de entuziasm.  

Ce spune însă Mariana Ștefăneț despre ceea ce spun oamenii care îi vizualizează lucrările? „Unul vede, îi place și i se ridică dispoziția. Altul se uită și cade pe gânduri. Al treilea vede și își pune niște întrebări. Și tot așa, poate aducem aici mai multă cultură".

„Motivații pentru a nu face nimic sunt mii, dar pentru a face ceva este una: mie asta îmi place".

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.