Prima pagină / Oameni / Știri pozitive de la vizitatori  /  VIDEO: Construiește-ți optimismul! Interviu cu Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro

VIDEO: Construiește-ți optimismul! Interviu cu Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro imprimare

30.10.2014   ROMÂNIA POZITIVĂ

Optimismul poate fi molipsitor. Un interviu cu Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro, realizat în cadrul proiectului „Link la primul job”.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Un interviu cu Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro, realizat în cadrul proiectului „Link la primul job” (proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013) – http://www.linklaprimuljob.ro/.

Florin Ghindă este fondatorul RomâniaPozitivă.ro, platforma de informație și educație pozitivă cu peste 20 de autori și peste 14 000 de exemple pozitive despre România publicate încă din anul 2006 și educator de emoție și gândire pozitivă cu peste 12 ani de experiență ca trainer pentru mai mult de 4000 de participanți în tematici diferite de la antreprenoriat social și resurse umane la orientare spre soluții.

Florin nu crede în rețete de carieră, dar susține că fiecare dintre noi putem să ne descoperim visul și energia dacă avem suficient de multă determinare și curiozitate în a explora lumea din jurul nostru.

Motivaţia principală pentru Florin este dorinţa şi încrederea de a schimba lucrurile în Bine în România, de a ajuta oamenii să identifice soluțiile potrivite dintr-o perspectivă pragmatic-optimistă.

Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.