Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive de la vizitatori  /  Aplică acum la programul Globex

Aplică acum la programul Globex imprimare

27.02.2014  

Îți zboară gândul la destinații noi? Îți dorești să trăiești diversitatea din plin? Cu siguranță ți-ai dorit vreodată să te simți liber, să călătorești, să-ți faci noi prieteni și să cunoști alte culturi. Acum, cu Globex, ai posibilitatea să trăiești cea mai frumoasă experiență din viața ta.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

GLOBEX este un program de schimb cultural prin intermediul căruia beneficiezi de oportunitatea de a lucra într-o echipă internațională, îți dezvolți abilitățile de comunicare în limba engleză, ai șansa să cunoști culturi noi și să-ți faci prieteni în toată lumea. În plus, experiența pe care o vei trăi cu Globex e unică, și, cu siguranță, o vei memora pentru toată viața.

Participanții Globex au oportunitatea de a lucra într-un proiect internațional și pot alege între două tipuri:

proiecte educaționale: livrarea trainingurilor, predarea limbii engleze în școli, găsirea și dezvoltarea soluțiilor inovative de eficientizare a proceselor de dezvoltare ale tinerilor;

proiecte comunitare: voluntariat, lucru cu copii, workshopuri, organizare de evenimente, livrarea informațiilor pe anumite tematici sociale.

Programul Globex oferă participanților posibilitatea de a pleca în una din cele aproximativ 40 de țări participante la program:

destinații accesibile: România, Ucraina, Bulgaria, Turcia, Rusia, Serbia, Macedonia, Slovacia;

destinații cu accesibilitate medie: Italia, Polonia, Cehia, Grecia, Armenia, Georgia, Estonia, Letonia, Lituania;

destinații exotice: Mexic, Columbia, Brazilia, Egipt, Pakistan, China, Taiwan, Indonesia, Malaezia.

Cazarea este asigurată de către țara-gazdă. Durata proiectelor disponibile variază între 6 și 10 săptămâni.

Data-limită pentru a aplica este: 2 martie.

Pentru mai multe detalii și pentru a completa fomrularul de aplicare accesați pagina: www.globex.md sau pagina de facebook Globex.

 

O călătorie nu se măsoară în kilometri, o călătorie se măsoară în experiență.

globex

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.